Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu
04346111923

VİZYON

MİSYON

Öğrencilerimizi eğitim ve öğretim faaliyetleri ile toplumun sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunacak aydın ve üstün nitelikli bireyler yetiştirmektir. Aynı zamanda Atatürk ilke veinkılaplarına bağlı laik, demokratik ve sosyal hukuk devleti ilkelerini benimsemiş, ülkesi ve milleti için her türlü özveriyi gösterecek bireyler yetiştirmektir. Bu şekilde üşkemizin kalkınması milletimizin refah düzeyinin artmasına katkıda bulunmak.

NORMAL

08:25 15:25

KALORİFER

İL MERKEZİNE 50 KM, İLÇE MERKEZİNE 4 KM UZAKLIKTADIR.

BAHÇELİEVLER MAH.BAHÇELİEVLER CADD. HİZAN/BİTLİS

Proje Çalışmaları

2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA MATEMATİK DALINDA ´´KOORDİNAT SİSTEMİNİ ÖĞRENELİM´´ ADLI PROJEMİZ BÖLGE SERGİSİNE KALMIŞTIR.